El meu xumet i el del pare


El meu xumet i el del pare
Shlomit Miron

AÑO DE PUBLICACIÓN: 2010
IDIOMA: Català
ISBN: 978-84-937435-8-1
NÚMERO DE PÁGINAS: 32
DIMENSIONES: 20x16
FORMATO: Tapa dura
PRECIO: 11,95 €

El meu xumet i el del pare és un llibre que tracta amb sensibilitat, humor i empatia les complicades relacions entre un pare, que hauria de ser l'educador i la figura d'identificació, i el nen que observa amb atenció com el seu pare s'enfronta al procés de desenganxar-se d'un hàbit que vol deixar de banda. La història es centra en les dificultats del procés de deshabituació i en l'ajuda que pares i fills es donen l'un a l'altre.

En aquest conte hi ha molts elements universals que tracten de les relacions entre pares i fills, i canvis de conducta i d'hàbits.

Aquest conte és especialment indicat  per a les famílies en les que hi ha fumadors. Estic segur que en les famílies on el pare o la mare fumen, tant els fills com els pares trobaran en aquest llibre un ressò sensible als seus sentiments i a les seves lluites internes.   És molt provable que aquest llibre fomenti un diàleg obert entre pares i fills i potser també pot arribar a donar un recolzament emocional en el procés de deixar de fumar.

Avi Sadé, professor del departament de psicologia de la Universitat de Tel Aviv

 

 
Quiénes somos
Autores
Libros
Distribución
Sala de prensa
Servicios Editoriales
Contacto
 
  todo título autor
Botón buscar
  Convocatòria III Premi Memorial Agustí Vehí de Novel·la Negra
   
  La Tienda de Alrevés Editorial
   
  Encuéntranos en Facebook
   
  Síguenos en Twitter
   
EDITORIAL ALREVÉS / Passeig Manuel Girona 52, 5º 5ª 08034 Barcelona / +34 93 203 5258 / www.alreveseditorial.com / Aviso Legal